Gogosi din aluat oparit

de Miha in Dulciuri, 18 Mar 2010 | 11798 vizualizari

COMENTARII (8)

madi_marin 1

18.03.2010, 19:13

astea sunt un fel de gogosi grecesti...., eu am mancat gogosile cu miere si scortisoara deasupra.....delicioase.

Teo 1

18.03.2010, 20:29

din ce cresc asa mult, numai de la oua?

rivka 1

18.03.2010, 21:30

ce bine arata, vreau sa le incerc si eu...

Rocsi 1

18.03.2010, 22:12

sunt bune dar absorb foarte mult ulei ca am facut si eu...si sunt mai bune reci

Miha 1

18.03.2010, 22:18

Nu mi s-a parut a fi mai uleiose decat gogosile clasice, dar clar au alta consistenta. Crocante la exterior si usor umede la interior. Mie nu-mi prea plac gogosile, de nici un fel, dar copiilor le-au placut.

Rocsi 1

18.03.2010, 22:35

nu ca sunt foarte bune si gustoase dar mie asa mi s-au parut mai uleioase dar cand erau reci si dupa ce au stat intre servetele erau minunate

Miha 1

18.03.2010, 22:53

Mai, din puctul meu de vedere nu-s foarte bune si gustoase dar daca copiilor le-au placut inseamna ca or fi fost macar bunute.

ionix 1

19.03.2010, 16:22

noua ne facea matusica noastra cand eram mici... n-am mai mancat de vreo 15 ani

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi glazurate