Hrean in otet

de delia64 in Muraturi, 7 Feb 2013 | 7430 vizualizari

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

07.02.2013, 14:34

Ina 1

07.02.2013, 14:39

mie-mi place si daca nu vad reteta, ca o stiu

Lau 1

07.02.2013, 14:39

delia64 1

07.02.2013, 14:47

Multumesc MOTAN.

delia64 1

07.02.2013, 14:51

Ina ,pun poza pe urma reteta , incepatorii astia nestiutori...

delia64 1

07.02.2013, 14:52

Multumesc Daniela !!!

portiadelumina 1

07.02.2013, 15:02

Buuun, foarte bun. Pentru oameni sănătoşi

gaby_gabytza 1

07.02.2013, 15:04

place

diaconta 1

07.02.2013, 15:35

imi place

Bunica 1

07.02.2013, 15:39

Foarte bun la racituri!

delia64 1

07.02.2013, 15:44

Parinte , multumesc frumos!

delia64 1

07.02.2013, 15:45

Gaby ,Dia ,Bunica , multumesc pentru aprecieri .

Ina 1

07.02.2013, 15:54

Delia

Constelatialeu 1

07.02.2013, 16:27

La asta nu ma bag,doar stau si dau indicatii,am ''subaltern'' care suporta chinul de a-l da pe razatoare...

delia64 1

07.02.2013, 16:38

Ce fain de tine ...ai cleste si nu bagi mana-n foc...

DIANA B 1

07.02.2013, 17:38

Cred c-ai plans ptr toate neamurile

delia64 1

07.02.2013, 18:11

Diana draga ,am plans ca am facut un borcan pentru mama si unul pentru copii din Spania ,3 zile tot am plans.

Sim0na 1

07.02.2013, 18:56

Si eu am pus asta toamna.. ptr doua borcanele mici am plans cat ptr vre-o 5 ani Dar tare bun mai este.. Noua ne place mai ales sosul cu smantana.

delia64 1

07.02.2013, 19:56

Simona ,eu am ingropat in nisip in beci asa cam de 2 borcane si mai fac cand se termina si mii dor de plans

Zamfira 1

07.02.2013, 21:16

delia64 1

07.02.2013, 21:25

Mersi Zamfira!

MIUTA 1

25.02.2013, 14:48

Foarte bun

Sidy 1

02.03.2013, 14:51

Exact asa il fac si eu si ne place foarte tare. Nu il razuiesc ci il fac cu robotul si asa scap de necazul plinsului....
Cu smantana , asa cum il faci tu e o ...nebunieeeee

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Hrean in otet