Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de adnia in Vegan / Raw vegan, 11 Ian 2013 | 28070 vizualizari
laura_n 1
foarte fain, o sa retin procedura
Georgiana78 1
Multumim pentru asa o idee minunata!
adnia 1
ma bucur ca va place!
MotanLaOale 1
Bunica 1
Buna idee!
Ela68 1
foarte interesant !
e una din retetele la care recurg foarte des, pe langa laptele de migdale!
alba_zori 1
e potrivita pt mine
Ade200 1
Bună!
Lau 1
super
Bya Ralu 1
Miha 1
O singura data am cumparat lapte de cocos. Dar in cutie era solid, ca untul.
gaby_gabytza 1
Sim0na 1
sorina29 1
multumesc pentru reteta,si eu am cautat in magazin ori nu am gasit,ori era la pret mare
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 22:00
de Bucataras 6
la 11:19
ieri la 14:48
ieri la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
madi_marin
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!