Linguini cu negru de sepia, creveti si scoici

de nico15 in Fructe de mare, 4 Mar 2012 | 6262 vizualizari

COMENTARII (7)

Laly 1

04.03.2012, 15:03

Nu am mancat,dar cred ca este tare bun

Cristi Roman 1

04.03.2012, 15:06

Foarte frumos si imi place mult cum ai aranjat pe farfurie, felicitari .

nico15 1

04.03.2012, 15:15

Va multumesc si cu atat mai mult cu cat aprecierile vin din partea voastra ma onoreaza, deci dragilor va invit la masa.

Lau 1

04.03.2012, 18:06

trebuie sa fie bun

iry-gabriela 1

04.03.2012, 18:33

Sim0na 1

05.03.2012, 08:16

Mai e un loc la masa?? Arata delicios!

Aurelia 07_07 1

05.03.2012, 10:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu scoici