Macrou cu usturoi si lamaie

de Rahela Velicu in Peste, 6 Ian 2017 | 7698 vizualizari

COMENTARII (18)

Bucataras Diana 1

06.01.2017, 00:25

Bunut. Si noi am luat azi macrou sa il afumam. Yammy.

Rahela Velicu 1

06.01.2017, 00:31

hmm, bun si afumat

mihaelar63 1

06.01.2017, 01:58

Ce mult imi doresc si eu sa mananc un macrou bun . cred ca am avut ghinion . De doua ori am luat si nu mi-a placut

MotanLaOale 1

06.01.2017, 08:41

Merisor 1

06.01.2017, 09:02

ce bun!

katty 1

06.01.2017, 09:02

Delicios!

Rahela Velicu 1

06.01.2017, 09:07

Va multumesc!

Rahela Velicu 1

06.01.2017, 09:07

mirela0911 1

06.01.2017, 09:11

Ce bine arată!

dantes 1

06.01.2017, 10:17

Bun!

kytz 1

06.01.2017, 10:36

loredanaaa 1

06.01.2017, 10:56

Bun

Ksenya 1

06.01.2017, 11:10

as gusta o bucatica !

Panacris 1

06.01.2017, 12:29

miki_a 1

06.01.2017, 13:00

Bun peștele și sosul !

Rahela Velicu 1

06.01.2017, 14:59

CameliaR 1

06.01.2017, 16:24

Rahela Velicu 1

06.01.2017, 17:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor cu mamaliguta si mujdei