Magiun la bloc

de Lia_ in Dulceata / Gem, 13 Sep 2014 | 5072 vizualizari

COMENTARII (17)

Ina 1

13.09.2014, 19:57

Bravo! Asa face soacra-mea gemul de prune. Cand il scot din borcan iese cu forma borcanului

Adele 1

13.09.2014, 20:00

MotanLaOale 1

13.09.2014, 20:14

bun bun

Constelatialeu 1

13.09.2014, 20:35

tare bun...

Mitinita 1

13.09.2014, 20:54

Super, chiar ma gandeam si eu sa fac. Noi am crescut cu magiunul bunicii, copiii nostri cu magiunul la bloc

Gherca Daniela 1

13.09.2014, 20:55

- Andreea - 1

13.09.2014, 21:10

deyutzky 1

13.09.2014, 21:37

ador magiunul

Rocsi 1

13.09.2014, 21:46

Foarte bun!

Valclaudia 1

13.09.2014, 23:13

Lia_ 1

14.09.2014, 08:55

multumesc pt comentariile pozitive

Ksenya 1

14.09.2014, 11:04

asa il fac si eu

Lia_ 1

14.09.2014, 19:28

Merisor 1

14.09.2014, 20:24

MOKUSKA 1

19.09.2014, 10:37

preferata mea, magiunul. Sper ca v-am plictisit pe toate si careva imi trimiteti un borcan

Lia_ 1

19.09.2014, 16:30

am doar 3. ti-l trimit pe al meu

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 14:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Magiun de prune