Maia de secara -Starter

de Ksenya in Piine, 18 Iun 2015 | 6887 vizualizari

COMENTARII (13)

Gicuta 1

18.06.2015, 10:31

miki_a 1

18.06.2015, 10:33

O reteta foarte buna si binevenita! Si mie imi place painea cu maia naturala (e foarte buna pentru copii), abia astept reteta ta!

Ksenya 1

18.06.2015, 10:45

Ela ,am pus-o de-aseara la dospit,astept sa-i treaca timpul mentionat si imediat ma apuc de ea.

Gherca Daniela 1

18.06.2015, 11:36

mihaelar63 1

18.06.2015, 12:28

Paina preparata cu maia naturala este foarte sanatoasa si gustoasa . Buncii nostrii asa procedau

MotanLaOale 1

18.06.2015, 12:46


vezi ca ai scris a 2-a zi apa + apa in loc de faina

reisnaor_2006 1

18.06.2015, 12:49

simona72 1

18.06.2015, 13:02

Nu am cunostinte despre asa ceva. Mi se pare interesant ca nu contine drojdie, de fapt, cred ca asa se obtine drojdia astept si eu cu interes reteta...

Ksenya 1

18.06.2015, 13:27

Mihaela ,de acord cu tine.Reteta postata este de la bunicii unei amice.

Ksenya 1

18.06.2015, 13:29

Motane,iarasi m-am grabit,no, multumesc mult de observatie,am corectat-o

Catalina L 1

18.06.2015, 13:59

interesanta reteta

- Andreea - 1

18.06.2015, 16:45

Ela68 1

13.05.2016, 13:04

de secara n-am incercat, mi se pare mai rapida aceasta varianta ; ma duc sa vad daca ai facut si painica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine taraneasca