Mamaliguta cu surprize

de epurasha2bb in Vita, 16 Apr 2010 | 3893 vizualizari

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:06

pozele sunt vechi din septembrie 2009 dar azi am vazut ca mi-a aparut in revista Practic reteta asta si am zis sa v-o arat si voua

Miha 1

16.04.2010, 18:21

Felicitari pentru aparitia in revista!

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:33

mersi miha!

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:43

ai citit introduerea?

nadina73 1

16.04.2010, 18:45

foarte bine arata 5 furculite ,felicitati

Miha 1

16.04.2010, 18:49

Care introducere? Aia cu Andreea Marin?

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:52

ihi!ups, oi fi fost fan al emisiunii?

rivka 1

16.04.2010, 19:02

da interesant dar apuca sa se faca carnea aia in 30 minute ? nu trebuie pregatita carnea inainte pe foc putin?

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 19:14

dar de la cine, mihaela radulescu?!super idee

epurasha2bb 1

16.04.2010, 19:19

rivka nu trebuie ca e vitel nu vaca batranaserios acum, se face sigur la cuptor!

epurasha2bb 1

16.04.2010, 19:19

pusikmea de la Banica ca e la mijloc!

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 19:20

madi_marin 1

16.04.2010, 19:22

epurasha....felicitari.... am vazut reteta asta in revista ,,Practic in bucatarie,,.....

Rocsi 1

16.04.2010, 21:33

super

rivka 1

16.04.2010, 21:46

da cred ca depinde de cuptor la mine in cuptorul meu sigur nu se face ceapa mai ales daca nu e calita inainte in 30 minute mai ales daca e acoperita de un strat de mamaliguta, imi place fff mult reteta dar cred ca o sa o adaptez si o sa calesc putin carnea inainte sa fac bilutele....

marcela1979 1

16.04.2010, 23:22

felicitari pt aparitia in revista practic in bucatarie

epurasha2bb 1

17.04.2010, 08:39

fetelor multumesc de felicitari, m-am bucurat mult sa ma vad in revistuta !

epurasha2bb 1

17.04.2010, 08:43

rivka poti sa calesti , probabil ca e chiar mai gustos asa calit.Eu voiam sa zc doar ca nu iese crud nici daca nu e calita dar data viitoare cand fac si eu am sa calesc putin inainte totul.Asa necalita se coace acolo sub paturica de mamaliga fierbinte si iese cam ca niste perisoare ferte.Dar nu crude pupicei si spor la lucru!

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:25

foarte gustos , eu ma gandesc sa le prepar si sa le coc pe gratar , la gradina , sa prinda pojghita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Viţel cu ciuperci şi sos picant