Mancarica de fasole noua, in ardei gras

de RODIMUR in Mancaruri de post, 4 Apr 2019 | 3139 vizualizari

COMENTARII (19)

Tabita _ 1

04.04.2019, 10:42

Buna mancarica! Frumoasa prezentarea!

RODIMUR 1

04.04.2019, 10:42

Îți mulțumesc frumos, Tabita!

dantes 1

04.04.2019, 12:19

Gustoasa!

RODIMUR 1

04.04.2019, 12:20

Mulțumesc frumos, Dantes!

oanapl 1

04.04.2019, 14:38

Ce bunatate!

vasimur 1

04.04.2019, 15:00

RODIMUR 1

04.04.2019, 15:29

Mulțumesc frumos, Oana!

Lau 1

04.04.2019, 16:31

Ce culori frumoase și gustoasa este

RODIMUR 1

04.04.2019, 16:47

Îți mulțumesc frumos, Lau!

Panacris 1

04.04.2019, 21:28

Minunata idee!

RODIMUR 1

04.04.2019, 21:33

Mulțumesc frumos, Cristina!

mirela0911 1

05.04.2019, 08:18

Cat de bine arata!

RODIMUR 1

05.04.2019, 08:40

Mă bucur că-ți place, Mirela... Mulțumesc frumos pentru apreciere...!

Gherca Daniela 1

05.04.2019, 11:57

RODIMUR 1

05.04.2019, 12:08

Mulțumesc, Daniela!

Merisor 1

05.04.2019, 19:32

Minunată așa servită în cupe de ardei colorați!

RODIMUR 1

05.04.2019, 19:39

Nu-i așa, Merișor...? Și mie mi s-a părut o idee reușită, dar și gustul ardeilor a fost excelent în combinație cu fasolica, așa că nici n-am mai avut nevoie de murături...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Rocsi 1

05.04.2019, 19:54

Imi place mult mancarea de fasole, iar faptul ca ai servit-o in ardei, cred ca a fost si mai savuroasa!

RODIMUR 1

05.04.2019, 20:17

Daaaa, Rocsi, a fost tare bună, servită așa! Am mâncat-o cu tot cu ambalaj și gustul a fost nemaipomenit de bun... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti de post