Marmelada de gutui (rapida)

de cristeena20 in Conserve, 6 Noi 2015 | 14063 vizualizari

COMENTARII (13)

Mutulica 1

06.11.2015, 13:55

Mere gutui , pune te rog o poza si cu chestiile astea, ca eu nici de asa ceva n-am auzit.

Mutulica 1

06.11.2015, 13:55

Credeam ca e o greseala.

cristeena20 1

06.11.2015, 14:03

Eh, na Costele eu acasa la mama in copilarie asa le ziceam-mere gutui. De fapt sunt un fel de mere -nu?

cristeena20 1

06.11.2015, 14:04

Ah, inca o chestie, aici in Portugalia lis e spune Marmelos- de aici marmelada

Mutulica 1

06.11.2015, 14:08

Am mai invatat ceva si ma bucur pentru asta.

Bunica 1

06.11.2015, 14:30

Aromă de toamnă târzie

Dya Daniela Andrei 1

06.11.2015, 16:18

Delicioasa!

MotanLaOale 1

06.11.2015, 17:00

mena29 1

06.11.2015, 17:13

Ce buna!

CameliaR 1

06.11.2015, 17:19

Yamiii Ador marmelada

diaconta 1

06.11.2015, 21:03

Uuuuuu ce fain arata

miki_a 1

07.11.2015, 00:36

Ce culoare frumoasa!

Rocsi 1

07.11.2015, 22:01

Mmm, ce delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Struguri murati