Melci cu mere

de Miha in Dulciuri, 14 Apr 2009 | 8839 vizualizari

COMENTARII (14)

ANCA 1

26.03.2009, 12:35

Miha, I hate U!!))

Miha 1

26.03.2009, 12:54

Anca,si asta poate fi un compliment! )

ANCA 1

26.03.2009, 20:21

cu siguranta asta este!!..ziceam si eu...din prisma unui om amarat care se vrea la cura..

Oana 1

26.03.2009, 20:56

Miha, tu vrei sa ma mut la Iasi!!! absolut delicioase arata!!!!

Miha 1

26.03.2009, 23:35

Anca...stii care e motto-ul meu?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... )

Miha 1

26.03.2009, 23:36

Oana,sa stii ca e frumos aici la noi la Iasi!

Bucataras 1

26.03.2009, 23:44

ce misto e motto-ul cu cognacul. cred ca mi-l insusesc

Oana 1

27.03.2009, 00:49

Ha, ha! chiar super chestia cu cognacul
Miha, imi doresc sa ajung la Iasi...n-am fost deloc in zona aia...
Poate ma invita nasu' la Piatra Neamt si trecem si pe la tine

ANCA 1

27.03.2009, 11:41

aha, Miha, deci asa cu cognacul, retin

Flori 1

27.03.2009, 14:35

Aha! V-am prins! Pai beti cognac fara mine? Nu se poate...

Oana 1

27.03.2009, 15:21

Ups, ne-a prins Flori Ascundeti paharele!
Mai, copiii dorm la ora asta si voi va faceti de cap??

Miha 1

27.03.2009, 15:39

Flori,cate "ciocanele" sa fie?

Flori 1

27.03.2009, 18:05

Oana, lasa ,ma, voi ascundeti paharele, ca eu beau din sticla!

Miha, nu stiu, ma, cat te lasa inima, numai sa tii cont ca eu is mai tematoare din fire...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere, pandispan si mascarpone