Mic dejun fancy: omleta cu carne de rac si rucola

de Cristi Roman in Fructe de mare, 28 Oct 2011 | 5010 vizualizari

COMENTARII (12)

LUK 1

29.10.2011, 09:19

carne de rac..cam greu de gasit.. ..imi place cum arata si as gusta un pic mai ales daca e facuta de tine

MotanLaOale 1

29.10.2011, 16:24

buna trebute sa fie

PapaBun 1

29.10.2011, 16:26

LUK - multumesc mult
Motan - da, sincer chiar a iesit buna . Multumesc.

RuxyRux 1

30.10.2011, 10:42

Arata intr-un maree fel...sa nu ma certi dar carne de rac n-as papa esti de admirat

diaconta 1

30.10.2011, 10:48

Uuuuufff crezi tu Cristi ca m-ai convinge sa pap asa ceva?
poate doar daca as fi indragostita pana peste urechi de bucatar,atunci nici n-ar conta ce am in farfurie

Mitinita 1

30.10.2011, 11:16

eu preiau portiile celor care refuza imi aduce aminte de omleta tailandeza,cred ca e racul

RuxyRux 1

30.10.2011, 11:21

Diaaa....esti senzatieeee

PapaBun 1

30.10.2011, 12:18

ruxy - multumesc. eu celor care spun ca nu mananca "x" sau "y" le spun doar sa guste, atat, fara sa-i fortez.
Dia -

diaconta 1

30.10.2011, 16:19

Ruxy,le spune doar sa guste,atat dar e convins ca toata lumea mananca ce gateste el

Ligia Bxl 1

31.10.2011, 10:46

mic dejun pe cinste

aziz 1

01.11.2011, 16:11

eu vreauuuu, am mancat raci si calamari si mi-au placut din pacate nu ma pricep sa-i gatesc ,am incercat calamari si sau facut guma de mestecat i-am fiert de le-au sarit capacele

Cristi Roman 1

04.11.2011, 04:02

nu inteleg de ce i-ai fiert, ca nu trebuie fierti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Creveti in sos de unt si usturoi