Midii cu sos catifelat si taitei de orez

de mihaelar63 in Fructe de mare, 30 Aug 2013 | 7402 vizualizari

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

30.08.2013, 11:49

Poftiti la masa amatorii de scoici

anca_rm 1

30.08.2013, 11:51

ce imi plac , hmmm bun de tot

Constelatialeu 1

30.08.2013, 11:53

Nu merci,nici batuta nu mananc.....

MotanLaOale 1

30.08.2013, 11:53

Ela68 1

30.08.2013, 11:54

n-am mancat niciodata

xana 1

30.08.2013, 11:54

Prezenta! Foarte bune!

mihaelar63 1

30.08.2013, 11:57

Cine nu mananca nu stie ce pierde . Pe Clenme , nu o batem , o torturam-nu-i dam 3 zile nik'a si apoi cere singura )

Constelatialeu 1

30.08.2013, 12:01

Nici macar asa,torturata..stiu ce am patit in vacanta asta,doar ca am intrat intr-un magazin specific,unde erau tot felul de fructe de mare,scoici si ale balarii din mare...am stat cu ditamai herpesul la gura...asa ca zic nu,dar poti sa-mi dai niste costite sau o slana,ca sigur ai...

kukibella 1

30.08.2013, 12:09

MİNUNATE

karla 1

30.08.2013, 12:17

Mitinita 1

30.08.2013, 12:17

am mancat si noi o portie buna la mare

AnyCostescu 1

30.08.2013, 12:24

Superbe

papabundetot 1

30.08.2013, 12:46

asta da!!!!!!!!

Corinuta 1

30.08.2013, 13:25

cred ca-s grozav de bune!

Lavinia 1

30.08.2013, 13:29

ce deliciu

Ligia Bxl 1

30.08.2013, 14:13

buneee

Aurelia 07_07 1

30.08.2013, 14:17

FlaviaD 1

30.08.2013, 14:18

Foarte reusita! Imi place foarte mult

babi5 1

30.08.2013, 14:29

Panacris 1

30.08.2013, 14:40

Un deliciu!

Anett 1

30.08.2013, 16:20

tare buni!

Rocsi 1

30.08.2013, 20:03

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Midii in sos cremos de smantana si vin