Mini sandvisuri cu usturoi si salam cu nuca

de T I M E A in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 3676 vizualizari

COMENTARII (21)

Panacris 1

03.11.2013, 14:42

laura_n 1

03.11.2013, 14:44

eu nu mai comentez, zic doar ca imi plac

Bunica 1

03.11.2013, 14:47

Bun este salamul cu nuca

Tabita _ 1

03.11.2013, 14:49

Bun

T I M E A 1

03.11.2013, 14:50

pai ce sa si comentezi Laura

T I M E A 1

03.11.2013, 14:51

Buni e super bun, l-am descoperit de curand si imi place la nebunie

Valclaudia 1

03.11.2013, 15:03

RoXx 1

03.11.2013, 15:04

delicios

Bunica 1

03.11.2013, 15:05

Eu il cumpar din Lid'l

Constelatialeu 1

03.11.2013, 15:07

Ete si la fata asta,vine cu chestii din astea frantuzite...:-b

T I M E A 1

03.11.2013, 15:23

Si eu Buni tot de la Lidl

MotanLaOale 1

03.11.2013, 15:23

T I M E A 1

03.11.2013, 15:23

Cleme )) cu ce pot si eu

babi5 1

03.11.2013, 15:39

Bya Ralu 1

03.11.2013, 15:50

bune

Rocsi 1

03.11.2013, 16:05

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 17:23

T I M E A 1

03.11.2013, 17:53

<

diaconta 1

03.11.2013, 20:05

n-am mancat inca salam cu nuca,dar vin la tine ca vad ca ai fineturi nu gluma

T I M E A 1

03.11.2013, 20:42

Dia de mult ma tot uitam si eu la el la Lidl si intr-un final m-am incumetat sa il cumpar si e minunat. O sa fie printre putinele salamuri ce le mai cumpar langa sunca padurea neagra care imi place mult )

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:55

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu ou si parmezan