Napolitana

de DIANA B in Dulciuri, 6 Aug 2011 | 10477 vizualizari

COMENTARII (63)

LUK 1

11.08.2011, 14:52

acum vad varianta ta de praji cu foi Lica..cred ca a fost f buna crema ta..cu aroma de lamaie..dulce de la rahat..cremoasa de la unt..ce mai ..perfecta

aziz 1

11.08.2011, 17:34

interesant bre unt, sugiuc turcesc si lamaie....... mmmmmm...... o sa fac si eu

deyutzky 1

11.08.2011, 18:51

perfecta

DIANA B 1

11.08.2011, 18:55

@LUK , multumesc ... tu nu stii ca pe cat sunt eu de complicata (aiurea) , doar simplissme fac ? altfel cum sa ma hlizesc tu drag(c)ele astea de fete ...

DIANA B 1

11.08.2011, 18:56

Bre Aziz , iti multumesc

DIANA B 1

11.08.2011, 18:56

@Deyu , iti multumesc si tie

aziz 1

11.08.2011, 19:07

desigur fa ca mine ,harnicia intruchipata,vb cu voi tastez la toate destele si -am pus si de-o pizza arabeasca .....pfiiiii nici nu stiu cum mai pot

DIANA B 1

11.08.2011, 19:12

Poate ai fi din regnul primatelor , si ai vreo sase deste la o mana/picior , de asta esti asa destoinica

aziz 1

11.08.2011, 19:19

nici asa nu mi-ar ajunge uneori

DIANA B 1

11.08.2011, 19:53

Mona

alinutza1983 1

12.08.2011, 20:24

babi5 1

06.10.2013, 11:08

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu crema alba si cereale crocante