Orez cu carne de rata(Arroz de pato)

de xana in Rata, 2 Aug 2013 | 8989 vizualizari

COMENTARII (12)

kukibella 1

02.08.2013, 17:23

PLACE

T I M E A 1

02.08.2013, 17:26

ce bunatate

COSTEO 1

02.08.2013, 17:27

Super bun place ,mai ales ca are carne de rata!

Bya Ralu 1

02.08.2013, 17:37

bun bun

Panacris 1

02.08.2013, 17:57

Patricia Iordache 1

02.08.2013, 18:02

N-am mancat asa ceva pana acum, dar voi incerca!

xana 1

02.08.2013, 18:39

MotanLaOale 1

02.08.2013, 19:02

cristeena20 1

03.08.2013, 15:25

Este excelent acest fel de mancare . Una din mancarurile traditionale portugheze. Xana, locuiesti cumva in Portugalia? Si eu obisnuiesc sa fac acest fel d emancare, doar ca rata o fac cu tocanita (pregatesc uns tufat din ceapa, usturoi, pasta de rosii, bacon taiat marunt, pasta de paprika, chili, vin alb, condimente, apa clocotita si cub de carne, fierb ff bine carnea si in apa ramasa de la carne (si bineitneles strecutrata) adaug orezul sa fiarba. In rest il pregatesc la fel. Dupa mine e mai gustos , cu op aroma mai puternica.

Rocsi 1

03.08.2013, 15:39

xana 1

03.08.2013, 18:00

Da Cristina, locuiesc in Coimbra. Eu fac reteta asta cat mai simpla si mai apropiata de originala, altfel nu-i place sotului intr-adevar e mai gustos cum spui tu
Rocsi

cristeena20 1

03.08.2013, 21:57

MA bucur sa te cunosc..eu locuiesc in Santarém. Uneori trec prin Coimbra..poate bem o cafea impreuna. Imi poti lasa nr tau de tel pe privat..Momentan sunt in Angola, dar cand vin putem combina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de rata confiata si varza calita