Oua umplute cu pate

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2013 | 31890 vizualizari

COMENTARII (24)

Bya Ralu 1

17.01.2013, 14:45

ce super arata!bravo

Rocsi 1

17.01.2013, 14:46

Ce frumos le-ai aranjat

mamaieelena 1

17.01.2013, 14:50

bune

laura_n 1

17.01.2013, 14:51

nota 20 si pt ca sunt gustoase si pt aspect

diaconta 1

17.01.2013, 14:56

exact asa le fac si eu,chiar si ornatul

AnyCostescu 1

17.01.2013, 14:56

Arata superrr e l-a favorit

Ina 1

17.01.2013, 15:02

MotanLaOale 1

17.01.2013, 15:13

gaby_gabytza 1

17.01.2013, 15:29

ce bine arata

Angelina_Elena 1

17.01.2013, 16:46

ce frumos arata!

RuxyRux 1

17.01.2013, 16:46

Minunatie!

Georgiana78 1

17.01.2013, 16:47

buneee!!!!

Lau 1

17.01.2013, 17:06

delicioase

Bunica 1

17.01.2013, 17:20

Ce bunati ai facut!

- Andreea - 1

17.01.2013, 17:38

ce prezentare super !!!

love_cherry 1

17.01.2013, 18:59

foarte gustoase

sebirizescu 1

17.01.2013, 20:11

bun

Sim0na 1

17.01.2013, 22:05

Place

ANNA_46 1

18.01.2013, 01:21

Super arata

Panacris 1

18.01.2013, 08:10

Bun aperitiv!

feliciatimisoara 1

30.11.2013, 13:34

cu ocazia de sf andrei am facut oua umplute, foarte bune .deliciu.baiatul meu este andrei

maerean_alina_maria 1

05.12.2013, 18:49

arata super bine le incerc si eu!!!

babi5 1

09.12.2014, 21:18

elucubratiiculinare 1

26.04.2019, 08:34

un deliciu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv