Oua vopsite cu coji de ceapa si decorate cu frunze de plante

de UrsanMihaela in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2020 | 2408 vizualizari

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

13.04.2020, 15:06

Foarte frumoase !!! Asa le faceam traditional si sanatos !!!

MotanLaOale 1

13.04.2020, 17:06

vasimur 1

13.04.2020, 17:13

madi_marin 1

13.04.2020, 17:16

Adi 1

13.04.2020, 19:21

abstract01 1

13.04.2020, 21:08

Adauga comentariu...

oanapl 1

13.04.2020, 22:40

Gherca Daniela 1

13.04.2020, 22:47

asa fac mereu! anul asta am pus si niste sfecla rosie din lipsa de coaja de ceapa! dar au iesit foarte frumoase

Rahela Velicu 1

14.04.2020, 09:45

Panacris 1

14.04.2020, 16:18

Minunate!

Rocsi 1

14.04.2020, 20:06

Sunt frumoase si le-ai vopsit natural, iar asta conteaza cel mai mult!

Lau 1

14.04.2020, 20:53

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui in bacon