Paine cu faina si malai

de lucy2002 in Piine, 22 Apr 2019 | 6053 vizualizari

COMENTARII (16)

vasimur 1

22.04.2019, 13:47

Panacris 1

22.04.2019, 14:03

Ce inseamna drojdie verde? Painica e tare buna!

lucy2002 1

22.04.2019, 14:34

Drojdie prosapata , la noi se mai spune drojdie verde

lucy2002 1

22.04.2019, 14:36

Multumesc vasimur!

lucy2002 1

22.04.2019, 14:39

Multumesc panacris!

RODIMUR 1

22.04.2019, 15:15

Îmi place cum arată, dar n-am gustat și n-am făcut niciodată... În schimb, soțul meu povestește adesea că a mâncat așa ceva în copilărie și că era tare bună...!

Gherca Daniela 1

22.04.2019, 15:32

Merisor 1

22.04.2019, 16:12

Și bunica mea facea paine cu faina si malai. Cred ca ai scris gresit ”paine cu faina de malai, ca de fapt ai si faina si malai. Iar malaiul este faina de porumb. Deci corect ar fi ”Paine cu faina si malai”

lucy2002 1

22.04.2019, 17:16

Multumesc Rodica!

lucy2002 1

22.04.2019, 17:21

Multumesc Merisor buna observatie o sa modific.

lucy2002 1

22.04.2019, 18:02

Multumesc Daniela!

Rocsi 1

22.04.2019, 19:43

Nu am facut niciodata, dar imi place mult cum arata! Super!

lucy2002 1

22.04.2019, 20:34

Multumesc Rocsi!

mihaelar63 1

24.04.2019, 01:18

Ce culoare frumoasa !!! si precis si painea-i gustoasa

lucy2002 1

24.04.2019, 07:55

Multumesc Mihaela! Asa este

dantes 1

29.04.2019, 09:01

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu branza de burduf, ceapa rosie, chimen si susan by Alex Teacher