Paine cu masline si mozzarella

de Adi in Piine, 1 Oct 2017 | 3523 vizualizari

COMENTARII (17)

Andra_Constantinescu 1

01.10.2017, 12:55

Foarte buna!

Ina 1

01.10.2017, 13:14

ce pufoasa

Rahela Velicu 1

01.10.2017, 14:16

Catalina L 1

01.10.2017, 15:04

frumoasa , bravo

diaconta 1

01.10.2017, 15:50

Aiaiaiiiii,excelenta painica

Bunica 1

01.10.2017, 16:13

Buna painca ai facut!

Ancutsa 1

01.10.2017, 16:18

Imi place mult cum arata, pufoasa si rumena!

Adi 1

01.10.2017, 17:39

Multumesc tuturor!

mirela0911 1

01.10.2017, 18:03

Super arata!

MotanLaOale 1

01.10.2017, 19:08

buna buna

Constelatialeu 1

01.10.2017, 21:35

anca_rm 1

02.10.2017, 08:50

arata tare bine painica , pufoasa si gustoasa

-Licurici- 1

02.10.2017, 09:10

Foarte buna!

dantes 1

02.10.2017, 14:51

Super!

Rocsi 1

02.10.2017, 20:07

Vreau si eu un colt de paine calda! Arata prea bine!

oanapl 1

03.10.2017, 09:25

Ce bine arată!

mihaelar63 1

31.10.2017, 23:40

Ce-mi place asa rulata A iesit super-pufoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Painici cu lapte si unt