Paine cu smantana

de Andra_Constantinescu in Piine, 15 Mai 2020 | 2893 vizualizari

COMENTARII (15)

cristeena20 1

15.05.2020, 18:25

Tare bine arata! Imi imaginez prajita, cu unt..mmmm

mihaelar63 1

15.05.2020, 18:27

Buna painica

madi_marin 1

15.05.2020, 18:37

Interesanta reteta cu smantana ! Arata bine!

Andra_Constantinescu 1

15.05.2020, 18:46

Multumesc, dragilor!

RODIMUR 1

15.05.2020, 18:47

Mi s-a întâmplat să nu am lapte în casă și atunci am folosit smântână grasă subțiată cu apă fierbinte, pentru frământat pâinea... Iar rezultatul a fost excelent!

Tabita _ 1

15.05.2020, 19:26

Buna

deyutzky 1

15.05.2020, 19:30

Cu smantana n-am facut, dar cred ca iese tare buna!

Adi 1

15.05.2020, 20:20

Buna!

MotanLaOale 1

15.05.2020, 20:36

Gherca Daniela 1

15.05.2020, 20:56

katty 1

15.05.2020, 21:56

vasimur 1

15.05.2020, 23:09

Rocsi 1

16.05.2020, 19:39

As vrea o felie de paine calda, oricand!

Panacris 1

16.05.2020, 20:38

dantes 1

22.05.2020, 10:44

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa