Pâine fără frământare

de diaconta in Piine, 2 Mar 2013 | 17382 vizualizari

COMENTARII (45)

mirela0911 1

03.03.2013, 11:37

Tare bine arata! Ma si vad cu un colt de paine in mana si cu smantana!

adry88 1

03.03.2013, 14:27

fain arata

laura_n 1

03.03.2013, 15:10

Dia, m-ai ucis cat de bine arata, dar si cu timpul de preparare

diaconta 1

03.03.2013, 22:18

Mirela))

diaconta 1

03.03.2013, 22:19

Laura,doar nu tre' sa stai s-o pazesti.O pui la frigider si a doua zi la cuptor.Si GATA!

diaconta 1

03.03.2013, 22:20

A zis nepoata mea ca a intrat aseara sa vada painea si cand a vazut ce-am pus langa paine,a inchis calculatorul si a fugit in pat )))))))

diaconta 1

03.03.2013, 22:21

Padre,ia sa te vad

Constelatialeu 1

04.03.2013, 15:00

Ce coaja crocanta si apetisanta..eu sunt mare mancatoare de paine,dar nu orice fel de paine....

diaconta 1

05.03.2013, 09:24

Cleme,e foarte buna si usor de facut.
Ideea e insa sa se consume destul de repede,dupa o zi doua parca are putin gust de drojdie.
Nu e o paine mare,dar cum eu am fost singura,a fost cam multa.

baby_ktalyna 1

22.03.2013, 13:48

arata forte bine si ma gandeam sa o fac si eu ptr maine.. cam la cate grade ai copt-o
?

diaconta 1

22.03.2013, 13:55

Baby_Ktalyna,am un aragaz vechi care nu-mi indica temperatura.Dar cred ca 180-190 de grade sunt suficiente.

baby_ktalyna 1

22.03.2013, 21:11

Multumesc e in frigider.maine ajunge la cuptor

diaconta 1

22.03.2013, 21:45

Sper sa fii multumita de reteta

Bya Ralu 1

31.07.2013, 11:51

ce fain arata

Mitinita 1

21.09.2014, 12:30

Acuma pun si eu aluatul la frigider

Lia_ 1

07.12.2014, 19:28

cred ca la ingrediente ai gresit cantitatea de apa. nu trebuia 250 ml? ...tu ai pus de fapt mai putin, vreo 150,... asa se intelege

Miha 1

07.12.2014, 19:36

Lia, eu cred ca ea de fapt a folosit 400 ml, reteta fiind cu 350 ml. Ia sa vedem cine a inteles bine!

diaconta 1

07.12.2014, 20:22

Scuze Lia,nu am vazut intrebarea.
Miha a inteles corect.reteta este cu 350 ml dar eu am mai adaugat 50 ml pentru ca aluatul era prea tare.
Acuma depinde de tipul de faina,dar stii si tu asta

diaconta 1

07.12.2014, 20:22

Multumesc Miha

Ancutsa 1

03.04.2020, 15:15

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle porcusor Piggy