Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2019 | 9309 vizualizari
vasimur 1
RODIMUR 1
Nu știam de ”palanet”, probabil este o specialitate ardelenească, dar după cum văd și citesc, cred că este ceva pe placul meu...
mirela0911 1
Rodica, pe la noi asa se spune si se fac palanete cu branza, cu varza, cu ceapa, cu prune .... prin alte zone i se spune lichiu. Ma bucur ca iti place!
MotanLaOale 1
bun bun
Mi-am închipuit eu că este ceva din zonă... Nici de ”lichiu” nu știu, dar nu contează, sunt faine și-mi plac, după câte văd...
Panacris 1
Yamyyy, ymmyyy!
Adi 1
Bun!
lucy2002 1
Bine ar merge acum la cafea!
Rocsi 1
Super bun si gustos! Noua ne plac genul asta de retete si adaptam ingredientele dupa gustul fiecaruia!
mihaelar63 1
Palanetele acestea pot fi luate si in excursie
Gherca Daniela 1
dantes 1
Buna!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:06
de Retete_gustoase 1
ieri la 18:18
de Ksenya 5
ieri la 14:25
de Bucataras 6
ieri la 13:15
de Stella29 1
ieri la 08:02
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
Sidy
RODIMUR
Rocsi
getix 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Swanheart 1
nacularisa 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!