Palanet cu branza si sunca

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2019 | 9309 vizualizari

COMENTARII (12)

vasimur 1

08.11.2019, 21:36

RODIMUR 1

08.11.2019, 21:38

Nu știam de ”palanet”, probabil este o specialitate ardelenească, dar după cum văd și citesc, cred că este ceva pe placul meu...

mirela0911 1

08.11.2019, 21:41

Rodica, pe la noi asa se spune si se fac palanete cu branza, cu varza, cu ceapa, cu prune .... prin alte zone i se spune lichiu. Ma bucur ca iti place!

MotanLaOale 1

08.11.2019, 21:43

bun bun

RODIMUR 1

08.11.2019, 22:32

Mi-am închipuit eu că este ceva din zonă... Nici de ”lichiu” nu știu, dar nu contează, sunt faine și-mi plac, după câte văd...

Panacris 1

08.11.2019, 22:34

Yamyyy, ymmyyy!

Adi 1

08.11.2019, 22:39

Bun!

lucy2002 1

09.11.2019, 07:13

Bine ar merge acum la cafea!

Rocsi 1

09.11.2019, 20:32

Super bun si gustos! Noua ne plac genul asta de retete si adaptam ingredientele dupa gustul fiecaruia!

mihaelar63 1

09.11.2019, 21:06

Palanetele acestea pot fi luate si in excursie

Gherca Daniela 1

10.11.2019, 08:42

dantes 1

15.11.2019, 10:09

Buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite gratinate