Pasta de peste

de lili in Peste, 8 Feb 2011 | 7702 vizualizari

COMENTARII (18)

nadina73 1

08.02.2011, 11:02

e foarte buna

elena1988 1

08.02.2011, 11:04

La Ancuta 1

08.02.2011, 11:22

ce buna

DIANA B 1

08.02.2011, 11:29

Lili , se poarta retro ? mi-ai reamintit de timpurile de-acum 30 de ani , cand n-aveam de nici unele si trebuia sa improvizez ...
Bun , bunut

onuta 1

08.02.2011, 11:35

ce bunatate,

kukibella 1

08.02.2011, 11:48

lili 1

08.02.2011, 13:32

Onesta eu aveam facut consrva de peste acasa, cu deosebirea ca e cu morcov si ceapa, dar e super ...

vanilla 1

08.02.2011, 13:54

foarte interesant!!! trec la fav!!!

LUK 1

08.02.2011, 16:12

ce bine arata..

lia maria 1

08.02.2011, 18:06

imi place prezentarea

mamaieelena 1

08.02.2011, 22:48

lili 1

09.02.2011, 13:31

RuxyRux 1

09.02.2011, 19:39

Frumos si buuun!!!

Lau 1

10.02.2011, 10:18

Bunica 1

12.02.2011, 10:52

Bun? putin spus.....foooooooarte bun !

Dana_Retetegg 1

12.02.2011, 23:15

Alexandra Elena 1

27.10.2012, 14:53

de cand nu am mai mncat.

lili 1

02.11.2012, 12:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap cu mamaliguta si mujdei de usturoi