Pasta de zahar

de alice_ciobanu in Dulciuri, 14 Dec 2011 | 11214 vizualizari

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

14.12.2011, 16:40

place

Lau 1

14.12.2011, 18:00

cam greu de facut

RuxyRux 1

14.12.2011, 18:04

genial...multumesc...am pus la favo

Rocsi 1

14.12.2011, 21:04

bravo..eu inca nu m-am incumetat,dar urmeaza

danamatei 1

14.12.2011, 21:44

Multumesc pentru reteta Alice, chiar asta cautam.

corina241 1

14.12.2011, 21:47

Ruxy,nu pot sa cred ca nu ai facut pana acum ...si eu asteptam demult o reteta detaliata pentru pasta de zahar ...a trecut-o la favorite cu frica parca sa n-o pierd

alice_ciobanu 1

14.12.2011, 23:02

va sfatuiesc sa o incercati. functioneaza!
tortuletul meu printesa si alte citeva pe care nu le-am postat inca sunt facute cu pasta de zahar dupa reteta asta. se lucreaza foarte bine...ca o platilina.
ideea de baza este sa cantaritiexact toate ingredientele.
si sa folositi zahar pudra de buna calitate, foarte fin, eventual cernut inainte de a-l folosi!
am reteta de la dna Viorica Dinu, cea care face minunatii cu pasta asta!

MotanLaOale 1

14.12.2011, 23:08

Mitinita 1

14.12.2011, 23:44

o sa o incerc si eu ca imediat incepe sezonul sarbatoritilor la noi. Eu am facut cu lapte praf,dar acolo e greu ca nu ai cantitati,pui dupa ochi.

kamy 1

15.12.2011, 13:34

trebuie sa-mi iau inima-n dinti si sa o incerc si eu

alice_ciobanu 1

15.12.2011, 15:21

nu e atat de greu pe cat pare. serios!
iar mitinito..am vazut eu ce maestrie ai tu..sigur faci niste figurine...eu zic sa inceracti!

danamatei 1

16.12.2011, 14:14

Aseara am facut-o. Foarte buna, am injumatatit reteta. A iesit super ms

Ubulika 1

16.12.2011, 14:22

foarte interesant...si eu vreau sa fac)

alice_ciobanu 1

16.12.2011, 15:40

danamatei...ma bucur ca a iesit ok!


jumate din cantitate ajunge pt un tortulet obisnuit, dar nu cred ca mai ramane suficient pt brizbrizuri

danamatei 1

16.12.2011, 22:46

Am imbracat un tort cat o tava obisnuita de aragaz...fara alte brizbrizuri. A iesit super, eu l-am facut albastru

alice_ciobanu 1

17.12.2011, 16:08

danamatei super! bun des tiut. nu stiam exact cat iese din juma' de compozitie. eu fac o reteta intreaga si folosesc cat am nevoie, ce ramine invelesc in folie si bag la frigider. tine f mult. apoi cand am nevoie scot si las 2-3 ore la temp camerei dupa acre ma apuc de modelat.

o data mi-au ramas niste stelute si bulinute, mingiute...si le-am pus intr-o cuite de plastic in frigider...dupa vreo doua saptamni am incercat sa vad cum erau...meyyy...e nebunie...mult mai bune decat brizbrisurie proaspete, adilk lucrate de pe o zi de pe alta...astea cum se intaresc ...devin ca fondantul de bun...
aoleu..cat am mai povestit

anomisana 1

25.01.2012, 11:11

Am încercat şi eu reţeta asta, luată direct de la sursă, dar am înlocuit uleiul de palmier cu unt. A ieşit foarte bună.

alice_ciobanu 1

08.02.2012, 14:15

anomisana, ma bucur!

diaconta 1

27.06.2012, 16:02

am primit si eu niste pasta de zahar de la nasa mea de ceva vreme.acum s-a ivit ocazia s-o folosesc pentru un tort.nu prea mai aveam sperante,dar am scos o bucatica si dupa ce s-a inmuiat s-a modelat foarte fain,macar ca nu prea am eu talent la ornamente din pasta
acuma cam am emotii cand o sa acopar tortul,sper sa nu-l stric mai ales ca e un tort pe comanda,n-as vrea sa ma fac de ras

alice_ciobanu 1

29.06.2012, 12:18

acum am vazuyt ca ai scris aici Dia...am fost tare absenta...treaba multa in casa...santier..in fine...
te-ai descurcat cu tortul??

ce-mi place de voi astea care lucrati pe comenzi...super !!!

diaconta 1

29.06.2012, 12:46

Alice,pentru sambata il fac.Deocamdata am facut blatul si am scapat aparatul foto de l-am terminat.O sa vad ce fac maine cu finalul deocamdata am facut doar niste ornamente.

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:36

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar