Pastrav cu legume la cuptor

de iSyc in Pastrav, 24 Apr 2009 | 11361 vizualizari

COMENTARII (39)

Mitinita 1

08.01.2011, 23:48

apetisant!

ela 1

09.01.2011, 00:12

motanul ala din poze e pastravul,Mircea???

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:11

Zambareata 1

03.01.2012, 18:42

se baga la cuptor. Cat ? Pana miroase a ars.//asta da prezentarechiar imi place...reteta arata bine,cred ca o voi incerca si eu o voi face exact cum ai zis tulas pana simt miros de ars

diaconta 1

03.01.2012, 18:49

rucola pe langa ...ce?

andreea_angelo 1

12.11.2012, 15:59

Constelatialeu 1

14.10.2013, 22:53

Daca era ceva cu niste coaste de porc,mai ca ma bagam sa fur reteta....

Ligia Bxl 1

02.02.2014, 21:10

Pe langa peste Dia,offf nu te-ai prins

diaconta 1

02.02.2014, 21:13

Ligia,nu ma prind cand e vorba de peste

pity19 1

20.03.2014, 04:54

bun

Mihaela11_jo 1

21.04.2014, 01:09

La Multi Ani!

iSyc 1

18.11.2014, 15:22

123456

iSyc 1

18.11.2014, 15:30

12345

iSyc 1

18.11.2014, 15:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu ghimbir, usturoi si miere