Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de susu in Pastrav, 6 Feb 2010 | 44326 vizualizari
mihaelar63 1
eu zic ca pastravul e un peste nobil l-as pune rege peste ceilalti sfat ; daca il speli in apa cu otet nu va mai fi asa de alunecos .[sau cu lamaie ]
susu 1
Multumesc pentru sfat. Este binevenit
Bucataras Medi 1
nici eu nu stiam.......................!!!!!!.................binevenit intradevar.
dicarmencitta1957 1
Este o bunatate,mmmm ce apetisant este in tava.
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 31.05 la 19:50
pe 31.05 la 13:34
de Bucataras 6
pe 31.05 la 10:49
pe 30.05 la 10:59
pe 29.05 la 16:38
4 comentarii
de trifadalia 4
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!