Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Pastrav, 4 Ian 2021 | 3842 vizualizari
abstract01 1
delicios pestele
RODIMUR 1
Ce culori frumoase, în tavă...!
Adele 1
Wow
Constelatialeu 1
Ce bunaciosi sunt...
oanapl 1
Yami! Delicioși!
Adi 1
Buni!
Cris2711 1
Cand este mancare cu peste vin la tine
mihaelar63 1
Cris , la mine este saptamnal cel putin o data peste . Chiar si de doua ori
Multumesc , Claudia
Rodica , eu asa stiu doar colorata
Cleme , am mai invatat un termen nou )
Adi
Oana , cu unt au plus de savoare
vasimur 1
MotanLaOale 1
Ksenya 1
Arata tare bine,uite si o alternativa ideala fata de clasicul pastrav prajit in malai sau la gratar.
Rahela Velicu 1
Gherca Daniela 1
Panacris 1
dantes 1
Rocsi 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:56
ieri la 22:00
de Bucataras 6
ieri la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
madi_marin
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!