Piept de curcan in sos de smantana si urda

de mirela0911 in Curcan, 22 Ian 2021 | 2041 vizualizari

COMENTARII (18)

Bunica 1

22.01.2021, 20:35

Apreciez munca ta ,dar la urda ma cam pierzi

mirela0911 1

22.01.2021, 20:37

Buni, e putina, nici nu se simte! Multumesc pentru apreciere!

Lau 1

22.01.2021, 20:47

mie imi place urda in prajiturisigur e tare gustos

vasimur 1

22.01.2021, 20:53

Bunica 1

22.01.2021, 21:39

Eeee, daca zici tu, voi incerca.

RODIMUR 1

22.01.2021, 21:47

Bun...!

MotanLaOale 1

22.01.2021, 21:50

abstract01 1

23.01.2021, 00:13

Catalina L 1

23.01.2021, 12:18

delicios si original

dantes 1

23.01.2021, 13:01

Bun!

oanapl 1

23.01.2021, 13:43

Delicios!

Panacris 1

23.01.2021, 18:07

Ce-mi place sosul!

Rocsi 1

23.01.2021, 19:17

Cu urda nu sunt prietena, in rest imi place preparatul!

Adi 1

23.01.2021, 19:51

Bun!

Gherca Daniela 1

23.01.2021, 22:48

cristinutanicolita 1

24.01.2021, 19:23

Nu am încercat urda în sosuri, dar sigur este delicios!

mihaelar63 1

26.01.2021, 23:53

Nici eu nu am incercat urda in sosuri . Din pacate nu se omogenizeaza . Poate ca are gust bun

mirela0911 1

27.01.2021, 12:05

Nu am pus multa urda, doar o lingura de urda buna, aproape ca nici nu se simte! Va multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici