Piept de pui cu legume caramelizate, in sos de soia

de Merisor in Mancaruri de legume, 18 Ian 2019 | 5095 vizualizari

COMENTARII (22)

reisnaor_2006 1

18.01.2019, 16:57

o bunatate

Merisor 1

18.01.2019, 17:01

Mulțumesc, Roxana!

Bucataras Diana 1

18.01.2019, 17:01

Merisor 1

18.01.2019, 17:02

RODIMUR 1

18.01.2019, 17:17

Tare mult îmi place pieptul de pui...!

vasimur 1

18.01.2019, 17:21

Constelatialeu 1

18.01.2019, 17:39

Mie sa-i dai cu piept de porc, e mai mare....

MotanLaOale 1

18.01.2019, 17:42

bun bun

CameliaR 1

18.01.2019, 17:48

Ummm, ce deliciu cu legume caramelizate !

Merisor 1

18.01.2019, 17:53

Cleme, cu piept de purcică nu vrei?

Merisor 1

18.01.2019, 17:54

Pup, Camy!

Merisor 1

18.01.2019, 17:54

Mulțumesc, Rodica, Vasi, Motan!

simona72 1

18.01.2019, 18:06

Sunt super legumele caramelizate, mai ales cu sos de soia!

miki_a 1

18.01.2019, 18:25

Și yammy !

Constelatialeu 1

18.01.2019, 18:30

Nu-s pe invers , vreau de purcel...am zis.....

Ina 1

18.01.2019, 18:44

imi place maxim

Rocsi 1

18.01.2019, 19:11

Chiar imi place reteta asta! Suna tare bine!

Adi 1

18.01.2019, 19:13

Foarte bun!

Ancutsa 1

18.01.2019, 19:27

Ce apetisant!

Rahela Velicu 1

18.01.2019, 23:51

mirela0911 1

21.01.2019, 20:24

Cat de bine arata!

dantes 1

25.01.2019, 09:51

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la gratar