Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

de mirela0911 in Pui, 18 Sep 2016 | 17116 vizualizari

COMENTARII (19)

deyutzky 1

18.09.2016, 13:19

Delicios!

Renataedina 1

18.09.2016, 13:20

Constelatialeu 1

18.09.2016, 13:26

Si tu ti-ai luat nevasta?

T I M E A 1

18.09.2016, 14:12

Imi place ce ai facut

MotanLaOale 1

18.09.2016, 14:23

bun bun

diaconta 1

18.09.2016, 17:22

Bun dom'le,bun!

mirela0911 1

18.09.2016, 18:21

Va multumesc!

Bucataras Medi 1

18.09.2016, 18:59

Bun.

Bya Ralu 1

18.09.2016, 19:16

bun bun

Rahela Velicu 1

18.09.2016, 21:37

mirela0911 1

19.09.2016, 20:01

Va multumesc!

Rocsi 1

19.09.2016, 20:32

Un preparat bun si gustos!

Catalina L 1

20.09.2016, 15:58

ce bine l-ai gatit

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 13:32

ce bine arata!

dantes 1

06.10.2016, 07:40

Bun!

Aletta 1

06.10.2016, 15:51

wow,ce mancare buna

Rahela Velicu 1

06.10.2016, 21:47

andreeadeea 1

20.10.2016, 16:01

arata super. cat se lasa la cuptor? aroximativ. Multumesc

mirela0911 1

21.10.2016, 10:35

Andreeadeea Mulțumesc! Aproximativ o jumătate de ora ar ajunge acoperit cu folia, pieptul se face repede, și încă câteva minute fără folie pentru a se rumeni ușor deasupra, sa nu fie palid! Acum depinde și de cuptor, plus minus câteva minute! O zi buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui