Piept de pui cu sos de smantana si muștar

de RODIMUR in Pui, 27 Apr 2018 | 4566 vizualizari

COMENTARII (25)

elucubratiiculinare 1

27.04.2018, 08:56

o mancarica deosebita

RODIMUR 1

27.04.2018, 09:12

Mulțumesc, Mihaela!

vasimur 1

27.04.2018, 09:39

miki_a 1

27.04.2018, 10:20

Îmi place....

RODIMUR 1

27.04.2018, 10:47

Bine, Miki! Chiar merită, pentru că este foarte bun...Iar eu fac, de obicei, mult sos, pentru că așa-mi place...

Ksenya 1

27.04.2018, 11:15

bun-bun

Bunica 1

27.04.2018, 12:07

RODIMUR 1

27.04.2018, 12:18

Mulțumesc frumos, Ksenya!

RODIMUR 1

27.04.2018, 12:18

Buni,

Cris2711 1

27.04.2018, 12:26

Bun pentru masa de pranz

RODIMUR 1

27.04.2018, 13:02

Așa e, Cris. Eu am făcut pentru masa de prânz de ieri...Merci!

Rahela Velicu 1

27.04.2018, 15:31

xana 1

27.04.2018, 15:33

Delicios

RODIMUR 1

27.04.2018, 15:46

Mulțumesc, Mimi!

RODIMUR 1

27.04.2018, 15:46

Mulțumesc frumos, Xana!

Rocsi 1

27.04.2018, 18:57

Eu sunt cea care consuma cel mai mult piept de pui la mine in casa, iar ce ai pregatit tu aici, este cu siguranta foarte bun. Pieptul cu acest sos de smantana se combina grozav!

RODIMUR 1

27.04.2018, 19:48

Rocsi și nouă ne place tare mult acest sos. Așa, îl mănâncă și soțul meu. Mie îmi place pieptul de pui, oricum ar fi gătit..Merci!

Corinuta 1

28.04.2018, 00:19

Tare bun cred ca e!

RODIMUR 1

28.04.2018, 07:29

Da, Corinuța, a fost tare bune...! Merci!

dantes 1

28.04.2018, 09:31

Bun!

RODIMUR 1

28.04.2018, 09:38

Mulțumesc frumos, Dante!

mirela0911 1

29.04.2018, 11:06

Bun trebuie sa fi fost!

RODIMUR 1

29.04.2018, 11:44

Da, Mirela, a fost tare bun, dar garnitura, de această dată, a fost numai de încercare (să văd cum e sparanghelul ). Altă dată, voi asocia, ca dintotdeauna, cus-cus, sau cartofi natur, pentru că așa mi se pare și mai bun...!

Catalina L 1

30.04.2018, 19:00

ce pofta mi-ai facut de pui cu smantana
interesant modul de coacere al sparanghelului, de obicei il fierb in apa sau la aburi
te pup

RODIMUR 1

30.04.2018, 20:01

Mulțumesc, Cătălina! Pentru sparanghel, m-am interesat de rețetă, pentru că voiam să văd cum e... Oricum, altă dată, voi avea aceeași garnitură ca de obicei. Nu mai sunt curioasă...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu mamaliguta