Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de iulianatanase in Rata, 20 Oct 2010 | 10200 vizualizari
gaby_duceag 1
CE BINE ARATA!
Bun venit!
mihaelar63 1
5 furculite pentru reteta si inca 5 pentru prezentare - profesionista - si nu in ultimul rand bine ai venit !!!
epurasha2bb 1
bine ai venit! arata minunat si reteta e delicioasa!
Miha 1
Bine ai venit Iuliana!
iulianatanase 1
Multumesc tuturor!!
adasev12 1
interesant.vinul de porto e obligatoriu???
Nu neaparat ,poti folosi si alt vin dulceag , aromat,care merge bine cu gustul carnitzei de rata.Odata nu aveam vin si am facut cu suc de portocale...
poi ma gnadema si eu...ca vinul de porto....ma cam usuca pe la buzunare
Corinuta 1
bine ai venit Iulia!
La Ancuta 1
Bine ai venit. Foarte bine arata
lilik 1
bun venitsuper reteta
nadina73 1
Bun venit arata grozav de bine
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 21:16
la 20:53
pe 31.05 la 19:50
pe 31.05 la 13:34
de Bucataras 6
pe 31.05 la 10:49
4 comentarii
de trifadalia 4
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
vero_closca 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!