Piftie de curcan

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2009 | 77230 vizualizari

COMENTARII (26)

rivka 1

14.09.2009, 21:48

Bunica buna piftia asta mai ales ca noi nu mancam porc,in fiecare iarna imi propun sa fac si uite ca tot aman, e musai sa ii pun si gelatina? nu se poate face fara?care ii secretul sa nu mai trebuiasca sa fiu sigura ca mi se intareste? daca fac fac din pulpe.

Bunica 1

21.09.2009, 18:50

Si mie imi lipseste Roda. Cred ca este tot plecata.

PapaBun 1

24.12.2009, 01:37

Tocmai am facut si noi azi, insa a iesit cam putina, cam 3 castricioare.
Cred ca am lasat cam mult la fiert si s-a mai dus apa .
Maine ma apuc de curcan, l-am achizitionat azi de la macelarul nostru, un irlandez simpatic cu fata mai roz decit Pantera Roz. Ne-a facut rost special de unul mai micut.
Sarbatori Fericite din Irlanda tuturor bucatarasilor!

Bucataras 1

24.12.2009, 08:39

Sarbatori linistite, PapaBun!

gaby_duceag 1

24.12.2009, 09:16

multumim PapaBun.la fel si tie,celor dragi si tuturor bucatarasilor

ANCA 1

24.12.2009, 09:24

noua ne-a iesit bestiala piftia de curcan, fara gelatina!

fluturas 1

25.12.2009, 00:59

ce apetisanta este piftia,o mananci cu privirea!
Bunica,felicitari,un Craciun fericit!

Bunica 1

25.12.2009, 20:03

Craciun fericit tuturor si la cat mai multe retete !

nadina73 1

19.08.2010, 23:49

foarte buna 5f

adasev12 1

14.12.2010, 13:43

Bunica, ce idee grozava mi-ai dat
noua ne place mult curcanul...e superrrr!!!! si n-am mai mancat piftie de ani de zile....salvez reteta si fac si eu neaparat....mersi, retetta asta parca ai puso special pt mine, te pup! si 5

Dana_Retetegg 1

14.12.2010, 22:05

RuxyRux 1

14.12.2010, 22:27

Bunica...o splendoare!!!!

kukibella 1

19.12.2010, 10:32

arata foarte bine sigur o sa ıncerc reteta de craciun

mamaieelena 1

21.12.2010, 09:34

Bun bun o fac si eu de craciun ca asa mi-am propus .Am cumparat deja cele necesre pt piftie de curcan

Bunica 1

22.12.2010, 20:02

Piftia de curcan este preparatul care poate fi mancat si de cei care sunt la dieta. In fond ce este : carne fiarta.

marya 1

23.12.2010, 07:43

buna idee....deja am pregatit ingredientele...abia astept sa o fac...

onuta 1

05.01.2011, 00:44

piftia de curcan este preferata mea, si noi tot din asta facem de sarbatori , este foarte usoara si gustoasa

Lau 1

22.12.2011, 21:16

tanyapatap 1

23.12.2011, 08:40

mamaieelena 1

23.12.2011, 17:19

mm ce bine arata

alinutzika 1

29.12.2011, 13:25

tare bune...si eu am facut

Bunica 1

30.12.2011, 07:50

ma bucur ca ti-a placut!

RuxyRux 1

23.01.2012, 19:42

Bunica, de Revelion am probat reteta ta si a iesit de vis , multumesc...

Bunica 1

24.01.2012, 19:00

Ruxyrux ma bucur ca ti-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dobos cu cascaval si sunca