Pilaf cu linte si ciuperci

de Rocsi in Mancaruri de post, 8 Feb 2018 | 5232 vizualizari

COMENTARII (23)

vasimur 1

08.02.2018, 20:00

anca_rm 1

08.02.2018, 20:55

Imi place reteta ta , cred ca e foarte bun

Rahela Velicu 1

08.02.2018, 21:41

Bun, bun!

Adi 1

08.02.2018, 22:17

Bun!

MotanLaOale 1

08.02.2018, 22:47

Ancutsa 1

08.02.2018, 23:30

Delicios!

mirela0911 1

09.02.2018, 07:26

Imi place, dar cred ca mai mult fara linte!

xana 1

09.02.2018, 12:27

dantes 1

09.02.2018, 13:49

Bun!

Rocsi 1

09.02.2018, 19:47

Va multumesc tuturor!

Rocsi 1

09.02.2018, 19:48

Mirela si eu am crezut ca nu o sa imi placa cu linte, dar a fost delicios! Dar daca nu iti place lintea, mai bine fara

oanapl 1

10.02.2018, 19:22

Super rețetă!

kytz 1

10.02.2018, 20:18

Bun!

elucubratiiculinare 1

11.02.2018, 08:57

foarte bun

Rocsi 1

11.02.2018, 19:48

Multumesc mult!

Ksenya 1

13.02.2018, 09:11

Din punct de vedere nutritional este combinatia corecta ! Leguminoase cu carbohidrati. Am s-o incerc si eu.Merci de idee!

Rocsi 1

13.02.2018, 20:40

Ksenya, ma bucur tare mult ca iti place!

Zamfira 1

21.02.2018, 08:35

Rocsi 1

21.02.2018, 19:05

Melinda

oanapl 1

13.03.2019, 17:30

Ce bine arata!

Rocsi 1

13.03.2019, 19:39

Multumesc, Oana!

mihaelar63 1

14.03.2019, 08:17

Rocsi 1

14.03.2019, 19:03

Mihaela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de Praz cu Masline (Reteta Video)