Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de trifadalia in Pizza, 11 Iul 2018 | 4369 vizualizari
RODIMUR 1
Bună, pizza asta...!
vasimur 1
Rahela Velicu 1
-Licurici- 1
Foarte buna!
laura_n 1
Daca folosesti faina fara gluten, trebuie sa tii cont si de celelalte ingrediente sa fie la fel. Asta daca vrei sa obtii un preparat fara gluten.
trifadalia 1
Laura, este normal dar glutenul nu se gaseste in branzeturile pe care le-am folosit eu. Normal se aleg produse care nu contin gluten, inclusiv mezelul folosit.
Satisfyyourcravings 1
Cred ca e tare buna!
mirela0911 1
Rocsi 1
Noua ne place pizza pregatita in casa!
dantes 1
Buna!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:56
ieri la 22:00
de Bucataras 6
ieri la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
madi_marin
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!