Pizza Rattheo

de rattheo in Pizza, 4 Oct 2009 | 9276 vizualizari

COMENTARII (72)

rattheo 1

04.10.2009, 22:33

multam de atentionare.
e vorba de 5 linguri de ulei!

rattheo 1

05.10.2009, 21:51

si e foarte usor de facut.
cel putin mie asa mi se pare.
si rapida.

rattheo 1

08.10.2009, 23:35

pentru @grace
nu pun nici-un praf de copt sau bicarbonat.
blatul este de circa 0.8-1 cm (la o tava cu diametrul de 35cm) si este moale da' nu pufos.

teodota 1

09.10.2009, 09:54

minunata!

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza prosciutto e funghi cu bordura de branza