Platou cu carnati

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 3875 vizualizari

COMENTARII (16)

- Andreea - 1

02.01.2013, 17:32

servesc din fiecare mai putin din cei cu singe ...mie imi place carnea mai prajita...

cristeena20 1

02.01.2013, 17:39

..asa ziceam si eu pana am degustat dina ceste minunatii

adnia 1

02.01.2013, 17:46

like!

portiadelumina 1

02.01.2013, 17:51

Minunat platou Cristeena, pe gustul meu

cristeena20 1

02.01.2013, 17:54

Doralinda 1

02.01.2013, 17:54

Si carnatii imi plac la nebunie! Dar uite ca nu am incercat niciodata cu porc negru sau inmuiati in alcool! Buni sigur sunt!

Sidy 1

02.01.2013, 18:15

Waw...eu vin cu un vinisor bun....ma primesti la sorcovit ?

Panacris 1

02.01.2013, 18:18

Buni, buni! Mai ales cei asemanatori cu sangeretele

cristeena20 1

02.01.2013, 18:21

daaaaa--sidy..oricand

cristeena20 1

02.01.2013, 18:22

Dora, in alcool se prajesc...Aici exista un vas de ceramica special in care punem alcool si ii dam foc, punem carnatul deasupra..si gata...e ff bun asa...(am in poze)

Panacris 1

02.01.2013, 18:50

Interesant!

Bucataras Medi 1

02.01.2013, 18:55

bunaciune platoul asta.

Rocsi 1

02.01.2013, 19:19

Bun platou, dar nu mai imi permite organismul sa mananc asa ceva cum mancam candva

MotanLaOale 1

02.01.2013, 19:41

Bunica 1

02.01.2013, 19:46

bun,bun!

adry88 1

03.01.2013, 11:18

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume