Prăjitură cu brânză şi fructe de pădure

de Oana in Dulciuri, 11 Apr 2009 | 28407 vizualizari

COMENTARII (15)

Oana 1

12.02.2009, 14:45

Dragos, esti foarte tare! si eu sunt super pofticioasa

Miha, chiar la tine ma gandeam, sa stii! Pup.

Oana 1

12.02.2009, 14:49

Puteti sa puneti fructele direct in aluatul cu branza si sa-l coaceti asa, apoi sa pudrati cu zahar pudra. Si am fost tare inspirata cu crema de deasupra blatului, pentru ca fructele de padure sunt foarte acrisoare, iar crema e dulceee . Data viitoare o sa pun putin zahar peste fructe si le las apoi la scurs, sa se mai indulceasca putin

Oana 1

02.03.2009, 19:41

Diana, cred ca merge...dar sa nu s efaca prea subtire aluatul, branzica aia fiind cremoasa...poti incerca

luminita20_2006 1

16.05.2009, 14:35

mamaaaa ce bine arata

andruus_k 1

10.11.2010, 11:50

oameni buni, eu pana cum stateam toata ziua pe un site cu diete (fara rezultat insa)
m-am mutat la voi da-o naiba de dieta

Oana 1

11.11.2010, 20:58

Andruus_k, bine aivenit la noi Da-le incolo de diete! trebuie doar sa nu exageram

elena1988 1

04.03.2011, 16:54

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca