Pui la tigaie cu cartofi noi

de Rocsi in Pui, 15 Iun 2017 | 5989 vizualizari

COMENTARII (24)

Constelatialeu 1

15.06.2017, 20:49

cam bun, desi porcu e pretenul meu cel mai bun......)

Merisor 1

15.06.2017, 20:53

Am sosit!

MotanLaOale 1

15.06.2017, 20:53

bun bun

Bunica 1

15.06.2017, 21:03

RODIMUR 1

15.06.2017, 21:12

Foarte bun și de sezon...!

Rocsi 1

15.06.2017, 21:26

Va multumesc si va astept la masa!

Rocsi 1

15.06.2017, 21:26

Cleme, lasa ca poti fi putin prietenoasa si cu puiul )))

Catalina L 1

15.06.2017, 21:27

ce bunatate

Adi 1

15.06.2017, 21:39

Foarte bun!

Aurelia 07_07 1

15.06.2017, 22:15

Renataedina 1

15.06.2017, 23:33

dantes 1

16.06.2017, 08:42

Bun!

Rahela Velicu 1

16.06.2017, 11:27

Foarte gustos!

CameliaR 1

16.06.2017, 13:50

Ce preparat delicios ne-ai adus!

Rocsi 1

16.06.2017, 21:25

Ma bucur ca va place puiutul meu!

mirela0911 1

17.06.2017, 08:40

Ce bunaciune la tigaie!

kytz 1

17.06.2017, 13:05

Un preparat simplu și savuros!

Rocsi 1

17.06.2017, 19:29

Mirela, Kytz, multumesc

Geanina87 1

19.06.2017, 14:20

Arata asa de bine!

Rocsi 1

19.06.2017, 21:44

Multumesc Geanina!

Catalina L 1

24.06.2017, 10:08

superb

Rocsi 1

24.06.2017, 22:08

Multumesc Catalina!

mihaelar63 1

22.02.2018, 00:01

Rocsi 1

22.02.2018, 17:55

Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste de faina