Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie

de Gherca Daniela in Curcan, 15 Apr 2016 | 15744 vizualizari

COMENTARII (24)

diaconta 1

15.04.2016, 09:18

Chiar bun ce ai facut aici

-Licurici- 1

15.04.2016, 09:19

Ce mancarica buna!

MotanLaOale 1

15.04.2016, 09:31

AndrutzaP 1

15.04.2016, 09:36

bunnnnn

mirela0911 1

15.04.2016, 09:58

Mmmm ce bunătate!

cristinutanicolita 1

15.04.2016, 10:35

Deliciu

mena29 1

15.04.2016, 10:39

Mmmmm, ce bine arata!

simona72 1

15.04.2016, 10:57

delia64 1

15.04.2016, 11:01

Ela68 1

15.04.2016, 11:50

o bunatate

cristeena20 1

15.04.2016, 12:06

Geanina87 1

15.04.2016, 12:51

reisnaor_2006 1

15.04.2016, 13:37

Rahela Velicu 1

15.04.2016, 14:31

woow!!!

Carmen_g 1

15.04.2016, 18:23

Bun!

Catalina L 1

15.04.2016, 19:40

Rocsi 1

15.04.2016, 20:30

Cat de bun!

CameliaR 1

15.04.2016, 20:45

Moni_alex 1

15.04.2016, 21:22

Buna si gustoasa!

mamaieelena 1

15.04.2016, 21:53

katty 1

15.04.2016, 23:20

Buna!

Andra_Constantinescu 1

18.04.2016, 23:42

Bun bun ce ai facut tu aici!

andipanda 1

23.04.2016, 15:58

Excelent sosul,probabil de la sosul de soia de la macerat.Am avut o caserola cu pulpe de pui dezosate si fara piele pe care le- am taiat cuburi.Am pus la inabusit 1/2 ceasca apa si cand s-a dus,1/2 ceasca vin alb sec.Cu mamaliga si ardei iuti murati.Mi-a iesit putin mai sarata deoarece am pus sare+piper pe pulpe,dar si sosul de soia e sarat iar sucul de rosii de la Lidl are in el sare de mare(putin).Am folosit praf de usturoi.Nota 10.

mihaelar63 1

24.04.2016, 03:38

Buna de tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Papricas unguresc cu pipote de curcan