Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână

de Miha in Pui, 14 Apr 2009 | 8572 vizualizari

COMENTARII (9)

Bucataras 1

24.03.2009, 21:42

Aplauze pentru Mihaaaaaaa 278, care s-a hotarit sa se alature echipei Bucatarasilor. Bravoooo!

Oana 1

24.03.2009, 22:00

Miha, arata suuuper! de mult vreu sa incerc si eu aluatul cu bere pt. "ceva" pane Felicitari!

ANCA 1

24.03.2009, 22:58

arata super, imi ploua in gura

Flori 1

25.03.2009, 11:55

Pfiuuuuuuuu, ce bine arata!!!!

Miha 1

25.03.2009, 13:06

Multumesc din suflet tuturor! Pup!

elena1988 1

10.02.2011, 16:24

Panacris 1

11.12.2015, 10:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor