Pulpe de pui umplute

de Sylvia in Pui, 17 Iun 2010 | 6008 vizualizari

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 10:49

ce idee buna cu crestatul pulpelor dupa ce au fost umplute..............am retinut ideea,imi place.................5 furcu..........

Roxana 1

17.06.2010, 10:51

numai bunatatinu stiu cine ma pune s aintru de dimineata pe site

ana 1

17.06.2010, 10:52

foarte buna idee

Sylvia 1

17.06.2010, 11:11

Roxama tu viziteaza draga sectiunea legume pupici ca te inteleg perfect

Sylvia 1

17.06.2010, 11:12

Ana si Medi ma bucur ca v-a placut sa testati reteta cu orice combinatie de umplutura doriti.

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 11:18

na, ca uitasem sa pun furculitele............offffffffffffff................

Rocsi 1

17.06.2010, 11:18

ff...ce bunatate,...si frumoasa PREZENTARE K DE OBICEI

Sylvia 1

17.06.2010, 11:22

Multumesc de laude sunteti f draguta

ionix 1

17.06.2010, 11:46

la favorite... delicios

Sylvia 1

17.06.2010, 12:49

Ionix merci vad o poza de vacanta acolo ca re imi place si eu mi-am pus poza cu vacanta trecuta sa intru in admosfera

mena29 1

18.06.2010, 00:01

nadina73 1

18.06.2010, 00:43

ce bine arata si ce gustoase au fost5 furcu cu tot cu cutite

Sylvia 1

18.06.2010, 11:10

Mena si Nadina multumesc.

elena1988 1

25.03.2011, 12:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci si piept de pui