Rata cu varza, frageda si delicioasa

de Dya Daniela Andrei in Rata, 19 Mai 2011 | 25603 vizualizari

COMENTARII (25)

Lau 1

19.05.2011, 16:50

buna

Anamaria7 1

19.05.2011, 16:57

te cred!

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 17:25

Lau

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 17:25

Ana!

rivka 1

19.05.2011, 17:37

foarte gustos si eu vreau

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 17:43

te astept la masa cand o pregatesc data viitoare!

ionela2682 1

19.05.2011, 17:48

mihaelaM 1

19.05.2011, 17:57

eu ce primesc rata sau varza?

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 18:52

merc Ionela!

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 18:52

Mihaela ce doresti!

mihaelaM 1

19.05.2011, 19:24

ok atunci iau rata

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 19:28

s-a facut!

mirela0911 1

19.05.2011, 19:55

arata tare bine

Bunica 1

19.05.2011, 20:02

Wow ce bunatateeeee!

La Ancuta 1

19.05.2011, 21:05

vreau si eu o portie

adry88 1

19.05.2011, 21:20

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 21:38

multumesc draga Mirela!

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 21:39

Bunica multumesc!

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 21:39

Anca cu drag

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 21:40

Eduard multumesc!

RuxyRux 1

19.05.2011, 22:40

Ce bunatate ai pregatit aici...stii tu ce stii ca rata merge pe varza

madi_marin 1

20.05.2011, 10:49

mmm......delicios.....

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 10:50

mamaieelena 1

23.05.2011, 15:18

ce bunatate ai facut!!!!!!

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 15:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata sous vide, sos de ciocolata neagra si panna cotta cu hrean