Rata la cuptor

de meosiris in Rata, 28 Feb 2012 | 38090 vizualizari

COMENTARII (18)

diaconta 1

28.02.2012, 10:32

Grozav arata

meosiris 1

28.02.2012, 10:40

Multumesc draga mea!

Denissa 1

28.02.2012, 10:42

cum sa mai postesc cu asa ceva aici ??? Arata superb

meosiris 1

28.02.2012, 11:20

A fost delicioasa ratusca. Am avut ceva emotii cu ea dar totul s-a terminat cu o cina gustoasa .

MotanLaOale 1

28.02.2012, 11:27

bine arata

Rocsi 1

28.02.2012, 11:33

cum arataaaaaa

Sim0na 1

28.02.2012, 13:18

Ce bine arata... N-am mai facut de mult o ratusca..

Lau 1

28.02.2012, 13:38

ce faina este rumenita

Ina 1

28.02.2012, 13:41

Bya Ralu 1

28.02.2012, 13:47

yamyy

meosiris 1

28.02.2012, 15:53

Multumesc! A fost super buna!

mamaieelena 1

28.02.2012, 20:27

Angelina_Elena 1

28.02.2012, 20:28

cat de bine arata

iry-gabriela 1

28.02.2012, 21:22

super bun

Ubulika 1

02.03.2012, 11:54

eu fur pielita

yamygoodyou5 1

14.03.2012, 00:50

nu este rata la cuptor ci o reteta foarte veche chinezeasca numita Rata Pekin sau mai este cunoscuta ca Rata lacuita.Adevarat este foarte buna si pentru asta trebuie sa scriem numele retetei corect.

meosiris 1

29.03.2012, 09:20

Da stiu ca se numeste rata Pekin insa eu nu am folosit toate ingredientele din reteta originala asa ca nu mi-am permis sa-i pun acest nume. Sper sa fiu inteleasa!
Pielita acestei rate este considerata o delicatesa si intr-adevar si noua ne-a iesit tare buna.

Rahela Velicu 1

03.06.2021, 14:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rata la cuptor