Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 12051 vizualizari

COMENTARII (22)

aziz 1

16.01.2011, 17:53

yammm yammm

La Ancuta 1

16.01.2011, 17:54

Mona. Ce rapida esti

nadina73 1

16.01.2011, 18:37

vai ce buna si ce bina arata

MIUTA 1

16.01.2011, 18:39

Trebuie sa fac si eu arata nemaipomenit super

La Ancuta 1

16.01.2011, 18:49

Nadina

La Ancuta 1

16.01.2011, 18:49

Miuta e foarte buna si de efect

divainbucatarie 1

16.01.2011, 18:52

kamy 1

16.01.2011, 19:41

La Ancuta 1

16.01.2011, 19:58

Diva, Kamy

LUK 1

16.01.2011, 20:30

La Ancuta 1

16.01.2011, 20:41

Luk

Rocsi 1

16.01.2011, 21:12

La Ancuta 1

16.01.2011, 21:17

Rocsi multumesc

mihaelar63 1

16.01.2011, 21:22

Arata super - la favorite

La Ancuta 1

16.01.2011, 21:26

Mihaela multumesc. Sper sa-ti placa.

MotanLaOale 1

17.01.2011, 09:17

buna si aspectul super

La Ancuta 1

17.01.2011, 11:39

asa este Vladimir. Multumesc

mena29 1

17.01.2011, 21:26

La Ancuta 1

17.01.2011, 22:50

Mena

mirela0911 1

17.01.2011, 23:39

ce frumos arata

La Ancuta 1

18.01.2011, 12:07

Multumesc Mirela

goldielocks 1

09.02.2011, 21:18

un platou foarte aspectuos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza cu telina