Rulada din pulpe dezosate

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2013 | 49388 vizualizari

COMENTARII (24)

simona72 1

23.03.2013, 07:31

Arata f bine!!

madi_marin 1

23.03.2013, 09:01

E suuper rulada! Am salvat si eu reteta... Sa stapanesti sanatoasa noul aparat de fotografiat si sa faci si de acum inainte numai bunatati, asa cum ne-ai obisnuit!

Rocsi 1

23.03.2013, 10:19

Wawww ce minunatie

Dea_Dea 1

23.03.2013, 10:25

Ce demential arata!!

deyutzky 1

23.03.2013, 10:54

minunata!!!!!

CarmenBlue 1

23.03.2013, 11:13

arata extrem de gustos

Anett 1

23.03.2013, 12:02

super!

Lau 1

23.03.2013, 12:54

Geanina87 1

23.03.2013, 13:24

excelenta

MotanLaOale 1

23.03.2013, 14:15

Angelica 1

23.03.2013, 15:45

O mama!!!e misto tare rulada asta!Frumoasa prezentare Vio!

Lorenutza 1

23.03.2013, 17:44

aceasta reteta am vazut-o pe site-ul La Lena.ro doar ca ea a intitulat-o toba nu rulada.

dakris 1

23.03.2013, 21:43

Arata foarte bine...toba. Rulada e ... rulata, caci de aici ii vine si numele!

vio_dreams 1

24.03.2013, 15:25

Lorenutza, e chiar reteta ei,de acolo m-am inspirat, pe blogul meu am pus link catre ea, aici insa nu cred ca imi este permis sa pun link catre alte site-uri.

vio_dreams 1

24.03.2013, 15:28

Ma bucur ca v-a placutm toba, rulada, sau ce o mai fi. Eu am preferat rulada din considerente ... "comerciale", ca sa zic asa.

adry88 1

24.03.2013, 15:35

Alina26 1

04.04.2013, 17:16

tare buna trebuie sa fiee...!!!!!!

lauradinu 1

10.10.2013, 13:23

super idee,daca s eumfla punga in cuptor nu tra sa o gaurim putin???

ramonarrusu05 1

10.10.2013, 16:59

Eu am facut-o pe bain-marie la foc mic,neadaugand apa,ci in sucul propriu.A iesit o bunatate.

babi5 1

10.10.2013, 20:41

moi_miruna 1

11.10.2013, 16:11

E musai sa se puna gelatina? Cu ce ajuta?
Stiu ca gelatina daca e pusa in apa fierbinte (pp ca pulpele vor fierbe in suc propriu) isi pierde proprietatea de a inchega... Nediluata nu am folosit niciodata..

jolygina 1

16.12.2013, 09:47

kukibella 1

16.12.2013, 11:44

dmgrosu 1

20.12.2014, 11:15

Am realizat pentru masa de Craciun aceasta reteta. Mi-a reusit foarte bine si a fost foarte apreciata de familia mea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulou de piept de pui