Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2019 | 2425 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

30.03.2019, 12:34

bune bune

Merisor 1

30.03.2019, 13:14

Mulțumesc, Motan!

Rahela Velicu 1

30.03.2019, 15:30

Ce bine arata!

simona72 1

30.03.2019, 16:42

Sunt minunate ca aperitiv!

mihaelar63 1

30.03.2019, 17:48

Arata minunat !!! Si eu am in plan ceva asemanator !!! Se potriveste cu dieta mea

Gherca Daniela 1

30.03.2019, 18:02

o bunatate!

Merisor 1

30.03.2019, 19:12

Vă mulțumesc, dragilor! Sunt simple și gustoase!

Adi 1

30.03.2019, 19:31

Foarte bune!

mirela0911 1

30.03.2019, 19:58

Imi plac asa, facute la grill!

Ina 1

30.03.2019, 21:10

waw!

mena29 1

31.03.2019, 13:10

Ce bine arată, Meri!

Rocsi 1

31.03.2019, 19:44

Ce faine sunt!

Merisor 1

31.03.2019, 21:28

Mulțumesc, fete dragi!

Panacris 1

31.03.2019, 22:38

Ha,ha, ha! Am prăjit şi eu legumele la grătar, dar nu au mai ajuns la rulori, s-au consumat instant lângă mici şi muşchiuleţ ) Şi culmea, au fost super încântaţi de vânăta grafiti şi zuchinni, ce până acum le ignorau Zicea bine Radu Popovici, că cel mai bun bucătar e, foameaaa!

Ancutsa 1

01.04.2019, 19:25

Foarte frumoase si festive!

oanapl 1

01.04.2019, 19:26

Ce bine arata!

dantes 1

02.04.2019, 10:58

Super!

-Marius- 1

10.04.2019, 07:45

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ricotta si ton