Saleuri cu cascaval si chimen

de naomy in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2011 | 7802 vizualizari

COMENTARII (13)

ionela2682 1

02.08.2011, 21:29

mirela0911 1

02.08.2011, 21:30

tare bune mai sunt

Rocsi 1

02.08.2011, 21:59

as manca zilnic la ele ce-mi plac

LUK 1

02.08.2011, 22:16

si mi eimi plac

Bunica 1

02.08.2011, 23:07

Si tot mananci si tot mananci pana se termina saleurile .....dar pui pe tineeee

diaconta 1

02.08.2011, 23:13

cu siguranta sunt foarte bune

MotanLaOale 1

03.08.2011, 08:36

divainbucatarie 1

03.08.2011, 09:12

Lau 1

03.08.2011, 14:09

buni

naomy 1

03.08.2011, 15:28

va multumesc ,stiu cat sunt de bune,ca au mai ramas foarte putine ,

adry88 1

03.08.2011, 17:09

place

RuxyRux 1

03.08.2011, 20:13

Arata grozav n-ai scris ca se pun la cuptor ...ca se tin...pana se rumenesc dar ne-am prins repejor

naomy 1

04.08.2011, 12:40

multumesc de observatie ,intradevar nu stiu cum de mi-a scapat ,dar am reusit sa modific inca o data GRACIAS

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza cu marar, boia si chimen