Saleuri din faina mixta cu chimen si cascaval

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2012 | 4421 vizualizari

COMENTARII (35)

T I M E A 1

25.10.2012, 19:02

Sufletista

T I M E A 1

25.10.2012, 19:05

Rocsi eu am reteta de la mama mea, fara branza in aluat. Ea si pe cine mai stiu eu de pe acasa, asa fac si eventual pun cascaval deasupra. Eu de curand am vazut ca sunt retete cu branza in aluat . Iti trimit si tie o tava sa vedem cu ce mai raman

RuxyRux 1

25.10.2012, 19:50

Eu nu te refuz!!!

T I M E A 1

25.10.2012, 22:59

Ruxy

marcela1979 1

26.10.2012, 07:50

vreau si eu cateva

T I M E A 1

26.10.2012, 08:41

carla cu drag

_Alina_ 1

26.10.2012, 08:54

hop si eu la un saleu

T I M E A 1

26.10.2012, 10:45

Hai si tu Rhapsody

Toamna07 1

01.11.2012, 11:00

Nu refuz ca arata "bini di tat"!

T I M E A 1

01.11.2012, 11:13

Toamna sunt bune, bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trio mini quiche